Luitingh-Sijthoff krijgt nieuwe commercieel directeur

Luitingh-Sijthoff krijgt nieuwe commercieel directeur
Bieke van Aggelen zal per 1 maart in dienst treden als commercieel directeur bij Luitingh-Sijthoff. Zij volgt daarmee Febe van der Wardt op die per 1 februari benoemd is als directeur van Luitingh-Sijthoff.

Bieke (55) heeft ruime ervaring in het boekenvak en daarbuiten. Ze begon haar carrière bij boekhandel Pegasus in Amsterdam, was daarna bij Prometheus/Bert Bakker onder meer hoofd verkoop en marketing en werkte als commercieel manager bij uitgeverij Contact. De laatste jaren runde ze haar eigen literair agentschap in Zuid-Afrika. 

Febe van der Wardt: "Bieke is een enthousiaste, gedreven en commerciële vrouw met brede ervaring in het vak die een mooie aanvulling vormt op het team bij Luitingh-Sijthoff. Ik verheug me op de samenwerking."

Bieke van Aggelen: "Na jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt kijk ik ernaar uit terug te keren naar Nederland. Ik voel me zeer welkom bij Luitingh-Sijthoff, en zal met heel veel plezier deel gaan uitmaken van een dynamisch, ambitieus en talentvol team. Luitingh-Sijthoff is een uitgeverij die zich door de jaren heen altijd heeft weten te vernieuwen. Niet achteroverleunen, handen uit de mouwen en een groot oog en hart voor haar auteurs, de boekhandel en de lezers. Ik ben er klaar voor om die lijn gezamenlijk voort te zetten en een niet-aflatende uitdaging te zoeken in alle mogelijkheden die het boekenvak biedt en gaat bieden."