Uitgever Kidsweek neemt platform voor jongeren over

Uitgever Kidsweek neemt platform voor jongeren over
De uitgever van Kidsweek en 7Days, Young & Connected heeft het platform Ondertussen.nl overgenomen. Het platform voor en door jongeren werd opgezet door Anyone?, een bureau voor social media.

Young & Connected dat vorig jaar ook al de titel Samsam overnam wil met deze overname haar positie op de kinder- en jongerenmarkt versterken. Ondertussen.nl is een platform voor en door jongeren met nieuws en achtergrondverhalen. Het bereik van het platform is redelijk groot, zo'n 135.000 bezoekers per maand.

Joris van Roemburg, Commercieel Directeur bij Young & Connected: "Ondertussen.nl slaagt er jaar na jaar in om structureel en doeltreffend bereik onder jongeren te realiseren, met een redactieformule waarin positiviteit en realiteit belangrijke kernwaarden zijn. Het platform sluit goed aan bij ons portfolio van Kidsweek, Samsam en 7Days, en betekent voor ons een logische stap voorwaarts. Vanaf nu bereikt Young & Connected kinderen, jongeren en jong-volwassenen in de leeftijdsrange van 7-24 jaar."

David Barens en Jan-Arie Dekker, co-founders van social agency Anyone? hebben van Ondertussen.nl de afgelopen 7 jaar een mediamerk voor jongvolwassenen gemaakt maar zij geven aan dat hun bedrijf nu ook een snelgroeiend bureau is en dat het onderhouden van een platform zoals Ondertussen niet echt meer past bij hun huidige werkzaamheden.