Magvilla neemt Saviena en Hollandsebladen over

Magvilla neemt Saviena en Hollandsebladen over
Nadat zij de shops succesvol en met veel plezier hebben gerund, gaan zij zich concentreren op andere online activiteiten. Saviena.com begeeft zich net als MagVilla.nl op de Nederlandse markt, terwijl Hollandsebladen.nl zich specifiek richt op Nederlanders in het buitenland. Met deze overname gaat MagVilla.nl haar marktpositie in de verkoop van losse tijdschriften versterken.

MagVilla.nl biedt een assortiment van ruim 1700 actuele binnen- en buitenlandse tijdschriften. Bezoekers van de shop kunnen de bladen per stuk bestellen, zonder de verplichting van een abonnement. Tijdschriften die op werkdagen vóór 16:00 uur zijn besteld, worden de volgende dag thuis bezorgd. Bezoekers kunnen hun favoriete tijdschriften selecteren en worden middels een alertservice per mail geattendeerd op het verschijnen van nieuwe edities.

MagVilla.nl is volledig eigendom van tijdschriftendistributeur Sellvia. Vanuit Hilversum verzorgt Sellvia het voorraadbeheer en de afhandeling van tijdschriftbestellingen voor onder andere Kadowereld van Post.nl, AKO, MagVilla.nl en andere.