​Rendement Uitgeverij neemt Fiscaal up to Date over

​Rendement Uitgeverij neemt Fiscaal up to Date over
De Rotterdamse uitgeverij Rendement heeft de uitgeefactiviteiten van Fiscaal up to Date overgenomen van Euroforum. Het portfolio bestaat uit 9 Nederlandstalige uitgaven voor de fiscale en juridische markt. De 6 medewerkers die in dienst zijn van Fiscaal up to Date zijn per 1 januari 2018 in dienst getreden bij Rendement Uitgeverij met als standplaats Dordrecht.
 
Rendement Uitgeverij, onderdeel van de wereldwijd opererende uitgever Springer Nature, organiseert evenementen en publiceert Nederlandstalige vakinformatie over wet- en regelgeving in de vorm van vakbladen, pocketuitgaven en online databases. De Fiscaal up to Date-titels worden toegevoegd aan dat portfolio. Het gaat om de uitgaven Fiscaal up to Date, Fiscoloog, Fiscaal Praktijkblad, Balans, Beloning & Belasting, Juridisch up to Date, Douane Update, Huurrecht en Over de Grens.

Marnix Hoogerwerf, algemeen directeur van Rendement: "Het portfolio van Fiscaal up to Date is in grote mate aanvullend op het portfolio van Rendement. Door de overname kunnen wij een breder portfolio aanbieden aan fiscalisten en juristen, zowel in print en online als via evenementen. Wij verwachten bovendien dat we door samenwerking tussen beide redacties nog sneller kunnen inspelen op actualiteiten en onderwerpen beter kunnen toelichten in achtergrondartikelen".

Jasperine Breeuwsma, algemeen directeur van Euroforum: "We waren al enige tijd op zoek naar een strategische partner voor Fiscaal up to Date, die de door ons ingeslagen weg van verdere digitalisering zou voortzetten en waar de kwaliteit, de onafhankelijkheid en het scherpzinnige geluid van de uitgaven zou bewaken. We zijn blij dat we die in Rendement hebben gevonden."