29 november: eerste Utregse Boekenvakborrel

29 november: eerste Utregse Boekenvakborrel
De eerste editie van de Boekenvakborrel vindt plaats op woensdag 29 november en vanaf die dag steeds de laatste woensdag van de maanden november, februari, mei en augustus.

Volgens initiatiefnemers Robbert Schuurmans (CB),  Nathalie Doruijter (De Arbeiderspers, Querido, Athenaeum en Nijgh & Van Ditmar) en Miriam van de Ven (grafisch vormgever):
"Voor iedereen die elke gelegenheid aangrijpt om te borrelen en te praten over ons vak. Regelmatig zullen we een spreker uitnodigen of een presentatie over nieuwe ontwikkelingen in het vak geven. Zolang het borrelen en bijpraten maar centraal staat. Utrecht bezit een rijk cultuurhistorisch verleden, is de stad met de meeste evenementen binnen haar grenzen en kent een bruisend literair leven met o.a. Het Literatuurhuis, het ILFU International Literature Festival Utrecht en mag sinds kort de titel UNESCO City of Literature voeren.
Een heuse Utregse Boekenvakborrel voor bijvoorbeeld uitgevers, boekverkopers, auteurs, journalisten, redacteuren, ontwerpers, bibliothecarissen was er nog niet. Nu wel."


De borrel is natuurlijk ook toegankelijk voor boekenvakkers die niet in Utrecht wonen of werken.  
Aanmelden