Hebban verbetert boekenapp

Hebban verbetert boekenapp
Lezers-community Hebban heeft een nieuwe versie van haar app laten verschijnen. De opvallendste verbeteringen zijn de mogelijkheid om je eigen lijst met reeds gelezen boeken in te voeren en de barcodescanner, waarmee je snel allerlei achtergrondverhalen en beoordelingen bij een boek kunt opvragen.

Daarmee biedt de Hebban Boekenapp nu ongeveer dezelfde mogelijkheden als de website. Je kunt zien welke boeken er op het punt staan om te verschijnen (Verwacht), welke boeken trending zijn (Hebban Rank) of veel gelezen worden (Meest gelezen) en welke door de redactie zijn uitgelicht (Uitgelicht).

Met de barcodescanner kun je snel recensies opvragen van boeken die op de plank staan in de winkel of de bibliotheek, maar je kunt ook je eigen mening met de community delen. Inmiddels hebben ruim honderdvijfendertigduizend leden zo’n zevenhonderdvijftigduizend beoordelingen geschreven.

Verder kun je niet alleen bijhouden welke boeken je al hebt, maar ook een lijst van titels die je nog wilt hebben. Makkelijk met de feestdagen voor de deur.
De Hebban Boekenapp is gratis te downloaden in de Google Play Store voor Android en in de Apple iTunes Store voor iOS.