Delicious opent shop in shop bij Hudson's Bay

Delicious opent shop in shop bij Hudson's Bay
Delicious. is  vanaf dit najaar in alle vestigingen van Hudson's Bay aanwezig met een eigen shop-in-shop.

Warenhuisketen Hudson’s Bay opent dit najaar officieel haar eerste 10 warenhuizen in Nederland met een collectie in fashion, beauty & home. Delicious zal in die vestigingen ene shop in shop opzetten om de producten die bij het mediamerk ontwikkeld zijn aan de man te brengen
Met het tienjarig jubileum in oktober 2016 lanceerde delicious. de eerste eigen producten; jam, koffie en thee. Het delicious. assortiment wordt in samenwerking met de Veenendaalse food specialist Food Experience dit jaar verder uitgebreid met smaakvolle en culinair toepasbare producten. Food en non-food producten voor in de keuken en op tafel. Van jam tot chips, van snijplank tot servies.

Jenny Meester, marketing director delicious.: "delicious. wil iedereen die kiest voor lekker en goed eten inspireren en helpen. In beeld, woord, sfeer, met recepten, ingrediënten en producten. Op de winkelvloer van Hudson’s Bay maken we onze producten breed toegankelijk en inspireren we de bezoeker door een beleving te creëren in onze delicious. shop-in-shop."