Leermiddelen MBO thuisbezorgd

Leermiddelen MBO thuisbezorgd
De Slim.nl MBO Webshop zorgt ervoor dat mbo-studenten gemakkelijk en snel de leermiddelen voor hun opleiding kunnen bestellen. Vanaf dit voorjaar zorgt CB voor de opslag en samenstelling van studieboekenpakketten en levering daarvan op het huisadres van de student.
 
De Slim.nl MBO Webshop is toegankelijk voor studenten van aangesloten mbo-instellingen. Deze scholen stellen zelf de leermiddelenlijsten samen. Ook schooleigen middelen (zoals kluisjes, gereedschappen en excursies) kunnen in de webshop opgenomen worden. Studenten kunnen simpel online bestellen, hebben directe en continue toegang tot digitale leermiddelen en de studieboeken worden snel thuis afgeleverd. Inmiddels kunnen zo’n 25.000 studenten hun boeken bestellen bij de Slim.nl MBO Webshop.
 
“We zijn ontzettend blij met de samenwerking met CB voor de distributie van studieboeken”, aldus Pascal Timmermans, Productmanager van de Slim.nl MBO Webshop. “Met de Slim.nl MBO Webshop tillen wij de markt van leermiddelen in het mbo naar een hoger plan. Wij leveren leermiddelen op een manier die de hedendaagse student verwacht: met klantvriendelijke service, veel gebruiksgemak en een compleet aanbod. De samenwerking met CB stelt ons in staat snelle levering te garanderen, onmisbaar voor iedere moderne webwinkel. Maar waar het vooral om draait is het onderwijs: probleemloos het nieuwe schooljaar aanvangen en nooit meer studenten zonder leermiddelen in de klas”.