Storytel audioboeken via Sonos muziek-app toegankelijk

Storytel audioboeken via Sonos muziek-app toegankelijk
De audioboeken van Storytel zijn vanaf nu ook te streamen via de Sonos-app voor iedereen die een Storytel-account heeft. 

“Storytel is een leuke toevoeging op ons aanbod van meer dan tachtig muziekdiensten. Het voelt goed dat we eindelijk kunnen voldoen aan de steeds groter wordende vraag naar het streamen van audioboeken. Met het Sonos-speakersysteem mis je geen moment van je audioboek: je speelt het namelijk in elke kamer op hetzelfde moment af”, zegt Francesco Sala (Marketing Director Sonos). Storytel is een digitale abonnementsdienst, waarmee je audioboeken naar je telefoon streamt. 

Sonos, opgericht in 2002, is een ontwikkelaar van draadloze-muzieksystemen voor in huis.  Met het draadloze muzieksysteem luistert iedereen in elke kamer van het huis naar zijn of haar favoriete muziek en nu dus ook naar audioboeken

Sonos is nu te vinden in meer dan zestig landen, werkt samen met tientallen providers om muziek te streamen, is verkrijgbaar via duizenden retailers en staat ondertussen al bij miljoenen mensen in huis.