Samen het vak sterker maken

Samen het vak sterker maken


Wij (inct) noemen onszelf 'een platform voor uitgeefexperts' en die ondertitel willen we nu concreet maken door op inct.live een platform te bieden aan partijen uit het vak die niet alleen willen reizen, maar die op zoek zijn naar mede-reizigers.

Hoe doen we dat? We hebben zes partijen gevonden die in een pitch van 5 minuten zullen vertellen wie ze zijn en met welk vraagstuk ze worstelen. De bezoekers van inct.live worden dan van harte uitgenodigd deze partijen te helpen: dat kan met raad, advies, ervaringen, tips, samenwerking etc. Wie weet wat voor mooie relaties hieruit kunnen ontstaan.
Deze zes partijen zijn vanzelfsprekende dappere pioniers, zij durven zich (enigszins) kwetsbaar op te stellen. Maar zij zijn ook degene die in ieder geval iets terug gaan krijgen. Of u als bezoekers iets terugkrijgt hangt er vanaf of u ook iets komt geven. Vandaar dat we dit nieuwe onderdeel Give & Get @ inct.live hebben genoemd. Er liggen kansen voor beide partijen!
De zes partijen zijn een mix van bestaande uitgeverijen & startups. 

Naast dit nieuwe onderdeel kunnen bezoekers natuurlijk ook genieten van een viertal interactieve en informatieve tweegesprekken met bijzondere vakgenoten, onder leiding van Ronnie Overgoor.
De vier gasten die hij ontvangt zijn:

Femmetje de Wind, head of Publishing Wayne Parker Kent
Ward Wijndelts, Hoofdredacteur Vrij Nederland
Gert Jan Lasterie, Business Development Directir Digital TMG
Suzanne Meeuwissen, Senior Beleidsmedewerker Letterenfonds
Meer info over deze sprekers vindt u via de link hieronder:

Meer info en aanmelden