CEO Concentra gaat overname TMG voorbereiden

CEO  Concentra gaat overname TMG voorbereiden
Mediahuis laat er geen gras over groeien en neemt eerste stap in aanstaande overname TMG. Marc Vangeel verlaat Media Groep Limburg om De Telegraaf te gaan uitbouwen tot een succesvolle mediagroep. Marc Vangeel, CEO van Concentra, gaat de verdere groei van Mediahuis in Nederland coördineren.

Marc Vangeel zal bij Concentra als CEO vervangen worden door Patrick Hermans, nu nog CFO. Om zich volledig op zijn nieuwe taak in Nederland te kunnen focussen, zal Vangeel ook zijn functies van CEO van Media Groep Limburg (MGL) en voorzitter van de raad van bestuur van Mediahuis neerleggen. Als voorzitter van Mediahuis wordt hij opgevolgd door Thomas Leysen.  Een nieuwe CEO voor Media Groep Limburg wordt nog gezocht. Vangeel wordt wel voorgedragen als commissaris van MGL. 

Marc Vangeel blikt met tevredenheid terug op zijn laatste jaar bij Concentra. „We zijn erin geslaagd om goeddraaiende bedrijven binnen te brengen in Mediahuis. Media Groep Limburg draait nu al op dezelfde systemen als Mediahuis, en we hebben MGL kunnen uitbouwen tot een sterke regionale groep. De huis-aan-huisbladen in Nederlands Limburg zijn gereorganiseerd, en onze regionale tv-zenders behoren tot de beste van Vlaanderen.” 

Lees meer bij De Limburger