Line up Inct.live compleet!

Line up Inct.live compleet!
De laatste interview gast is vastgelegd: Suzanne Meeuwissen, de specialist als het gaat om digitale literatuur bij het Letterenfonds. Daarmee is het programma voor 7 juni helemaal rond.

Suzanne Meeuwissen houdt zich bij het Letterenfonds bezig met nieuwe wijzen van verhalen vertellen door middel van onder meer VR en Augmented Reality. Daarbij kijkt ze vooral naar de auteurskant. 'Als auteurs nieuwe technieken om verhalen te vertellen gaan omarmen, dan volgen uitgevers vanzelf', is haar stelling. We kijken dus uit naar een inspirerend gesprek over veranderingen in de boekenbranche, aangezwengeld door de makers.

Naast Meeuwissen zijn te gast: Femmetje de Wind van Wayne Parker Kent, Ward Wijndelts van Vrij Nederland en Gert-Jan Lasterie van TMG

Give & Get @inct.live
Het nieuwe onderdeel van het event waarbij partijen op het podium een korte pitch houden en één (of meerdere) concrete vragen hebben aan de aanwezigen. Het kan gaan om een adviesvraag, een samenwerkingsvraag, een praktische vraag etc. We hebben inmiddels een aantal partijen bereid gevonden om het voortouw te nemen. Daarbij gaat om uiteenlopende partijen: van zeer erkende uitgevers tot een aantal jonge honden die een uitgeefidee hebben, van startups tot meer ervaren bedrijven. De namen laten we nog even geheim, die volgen in een later stadium.

U komt toch ook?

inct.live wordt een bijzonder event, met prikkelende interviews en met een uniek onderdeel waarbij het vak alkaar gaat helpen en ondersteunen: samen staan we sterker!
Daar wilt u toch ook bij zijn? 7 juni in Theater De Omval in Diemen, we beginnen om 12.00 uur met een inlooplunch, het programma duurt van 13.00 - 17.00 en daarna kunt u de files nog vermijden door gezellig na te praten met een drankje en een hapje.

Nu we helemaal rond zijn laten we ons speciale aanbod nog een weekje staan: tot en met 5 april betaalt u slechts € 150,00. Daarna gelden de reguliere tarieven (€ 150,00 voor leden van inct & € 195,00 voor niet-leden)

Meer informatie en aanmelden