Eerste interview-gasten inct.live bekend

Eerste interview-gasten inct.live bekend

Femmetje de Wind: Voorheen zelfstandig bladenmaakster en uitgever, zij was onder meer de vrouw achter de magazines Jacky, JFK en Wendy maar ook de vrouw achter het succes van Verboden Vruchten van Heleen van Royen. Daarnaast schreef ze ook twee opmerkelijke boeken: Wat wil de man en Rivka. Sinds 1 februari 2017 is ze Head of Publishing bij Wayne Parker Kent, de online-publisher van Nederland. Tijd om een goed gesprek te hebben over magazines, uitgeven en natuurlijk online publishing.

Ward Wijndelts:  Sinds kort is hij hoofdredacteur van Vrij Nederland dat hij na de roerige tijden in goed vaarwater mag gaan brengen. Voorheen was  hij bij NRC Business Development Manager en stond hij aan de wieg van Mindshakes dat een nieuw, jong publiek naar kwaliteitsjournalistiek moest trekken. Kortom: voldoende aanleiding om met hem in gesprek te gaan.

Gert-Jan Lasterie: tot voor kort 'praatjesmaker bij Coolblue', ofwel Verteller van de verhalen van Coolblue via sociale kanalen en PR. Hij heeft echter de overstap gemaakt naar TMG. Daar is hij nu Director Business Development wat betekent dat hij verantwoordleijk is voor het ontwikkelen van nieuwe business- en verdienmodellen waarbij online publishing, data en e-commerce worden samengebracht om de bestaande en nieuwe activiteiten te laten groeien. Zowel over zijn tijd bij Coolblue als de nieuwe baan bij TMG zijn voldoende reden om nader kennis te maken met Gert-Jan Lasterie.

       

Tot 20 maart extra korting voor vroege vogels: 

Tot en met 20 maart 2017 betaalt iedereen slechts € 150,00 (het tarief voor leden van inct).
Na 1 maart geldt voor niet-leden van inct een earlybird-tarief: € 175,00
Vanaf 26 april hanteren we het reguliere niet-ledentarief:  € 195,00


Meer info en aanmelden