GEA slaat een nieuwe weg in

GEA slaat een nieuwe weg in
Adviesbureau GEA ondergaat een stevige verandering. De organisatie krijgt twee nieuwe aandeelhouders en het kantoor gaat met één van de aandeelhouders 'samenwonen'.

GEA versterkt zich met twee nieuwe aandeelhouders: Theo Huibers en Ron Jansen. Om deze stap te bekrachtigen gaat GEA ook ‘samenwonen’ met strategie-organisatie Thaesis. Met deze stap vormen de twee organisaties een advies- en transitiehotspot, centraal gelegen in Hilversum.
 
Patrick Swart heeft na 15 jaar afscheid genomen als partner van GEA. Per 1 januari van dit jaar is hij aangetreden als algemeen directeur van WPG Uitgevers. Aloys van Balen blijft partner bij GEA en krijgt versterking van twee nieuwe aandeelhouders: Theo Huibers en Ron Jansen. Theo is bekend in de mediasector, leidt het strategie-adviesbureau Thaesis en is daarnaast hoogleraar Mens-Media Interactie aan de Universiteit Twente. Ron Jansen leidt al enige jaren Ebbinge en beschikt over een groot executive netwerk. Als nieuwe partners zullen zij actief participeren in GEA.
 
Aloys van Balen en Theo Huibers voeren de dagelijkse directie. Met Ron Jansen als actieve aandeelhouder zullen zij gezamenlijk werken aan de uitbouw en groei van GEA. De overlappende en complementaire netwerken en activiteiten zullen bijdragen aan een compleet portfolio voor het succesvol ontwerpen en begeleiden van transities in organisaties.
 
De strategie van GEA blijft dan ook gelijk: de adviseur en begeleider in transitieprocessen van organisaties die worden ingegeven door grote trends zoals digitalisering en Big Data. In deze lijn zal het expertisecentrum GEA Data uitgebouwd worden om organisaties te helpen om data gedreven te worden en data in te zetten om hun business te innoveren.
 
Medio maart zal GEA verhuizen naar Hilversum en in het zelfde pand als Thaesis worden gehuisvest. Een prachtige oude villa op de ’s Gravelandseweg met veel mogelijkheden voor netwerkbijeenkomsten en klantsessies.