All you can read voor managers

All you can read voor managers
BusinezzLink moet dé kennisbank voor en door professioneel Nederland zijn. Het geeft abonnees onbeperkt toegang tot nu al ruim 300 managementboeken en deelt actuele kennis in de vorm van blogs en nieuwsartikelen. Daarnaast kunnen abonnees vrij putten uit een aantrekkelijk aanbod werkvormen en modellen. BusinezzLink is daarmee de grootste kennisbank op managementgebied.
 
BusinezzLink is een initiatief van Boom uitgevers Amsterdam dat eerder de LOF Prijs voor Vakinformatie 2015 met Coachlink. De ervaringen die met Coachlink werden opgedaan zijn meegenomen in de ontwikkeling van BusinezzLink.
BusinezzLink richt zich op managers, leidinggevenden en andere professionals die op een eenvoudige manier alle relevante vakinformatie binnen handbereik willen hebben. Of zij zich nu willen verdiepen in vergadertechnieken, het maken van presentaties, persoonlijke ontwikkeling, verandermanagement of leidinggeven: BusinezzLink biedt de kennis waar ze naar op zoek zijn.

Samenwerking

BusinezzLink is het antwoord op de toenemende vraag uit de praktijk van professionals naar een ruim aanbod aan vakinformatie op één centrale plaats. Boom uitgevers is daarvoor de samenwerking aangegaan met een aantal prominente partners uit het vak zoals Uitgeverij Business Contact (Atlas Contact), 2KNOWHOW, MyMethods, ManagementTeam, ManagementSite en Nive. Het aanbod in BusinezzLink wordt steeds uitgebreid met de nieuwste uitgaven en vakinformatie.
 
De kennisbank biedt onbeperkt toegang tot vele managementboeken van auteurs als David Allen, Hans van der Loo, Angela Talen & Sasja Dirkse, Thijs Homan en Manfred Kets de Vries. Dit voorjaar komen daar nog eens 550 werkvormen van MyMethods bij. Daarnaast wordt de inhoud steeds up to date gehouden met nieuwsberichten, blogs van experts en een actuele evenementenagenda. Bovendien kun je alle boeken eenvoudig bestellen via de gekoppelde webshop Businezz.nl. Zo kan de lezer steeds kiezen tussen lezen in de cloud of van papier.

 www.businezzlink.nl