​Lezingen en workshops rond zoeken en vinden

​Lezingen en workshops rond zoeken en vinden
Meer dan tweehonderd bezoekers komen op negen maart in Amsterdam in de OBA hun collega’s en vakgenoten tegen. Om te luisteren naar bekende namen uit binnen- en buitenland met verhalen en cases uit hun beroepspraktijk. Hoe weet je of dit bericht geen fake is?

En of die hele VOGIN-IP-lezing wellicht een hoax is? VOGIN leert IP-ers al bijna veertig jaar om beter te zoeken en te vinden en die geletterdheid is niet alleen maar digitaal.
Voor de vijfde lezing op negen maart 2017 staan op het programma: de zoektechnieken van Bellingcat, Karen Blakeman over business information on internet, Srijan Kumar Disinformation on the Web en Henk van Ess met zoeken in sociale media. Workshops o.a. over Informatie vindbaar met metadata, Wat is er nog meer op het Internet dan alleen het World Wide Web en Hoe je moet bloggen en vloggen en hoe je het aan je organisatie leert”.

De dag wordt georganiseerd in samenwerking het vakblad InformatieProfessional, Hatch, Ebsco LM Information, Lexis Nexis, KNVI, GO opleidingen

Meer info & aanmelden