DeBoekensalon.nl groeit verder naar 17.000 leden

DeBoekensalon.nl groeit verder naar 17.000 leden


Het leven is Vurrukkulluk
Tijdens de landelijke campagne Nederland Leest wordt iedereen uitgenodigd met elkaar in discussie te gaan over één bepaald boek. Dit jaar is dat de bekende roman van Remco Campert uit 1961. Bijna 1 miljoen exemplaren van Het leven is vurrukkulluk worden gratis verspreid onder leden van de Openbare Bibliotheken. DeBoekensalon.nl biedt bij ieder exemplaar ook een boekenlegger aan, met daarop één van de tien discussietips die het tijdschrift Boek-delen ontwikkelde bij Het leven is vurrukkulluk

De initiator van Nederland Leest is de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). DeBoekensalon.nl is er trots op deze actie mede mogelijk te kunnen maken.

Volop recensies
De Boekensalon.nl plaatst dagelijks nieuwe boekrecensies. Dit zijn de onafhankelijke officiële boekrecensies die oorspronkelijk voor de openbare bibliotheken gemaakt worden door NBD Biblion. Naast de rijke content van deBoekensalon.nl, fungeert deBoekensalon.nl ook als een persoonlijke literaire gids en als platform voor leesgroepen. De ontwikkeling van deBoekensalon.nl gaat door, zowel redactioneel als technisch. Zo wordt de site beetje bij beetje verbeterd en blijft de content groeien, net als het ledenaantal.
DeBoekensalon.nl is een initiatief van NBD Biblion, een dienstverlenende organisatie voor bibliotheken en mediatheken.