Oproep: Uitgeverij in neerwaartse spiraal? Wat vindt u?! (laatste kans)

Oproep: Uitgeverij in neerwaartse spiraal? Wat vindt u?! (laatste kans)
De uitgeverij zit in een neerwaartse spiraal, wat vindt u? Het doemdenken over de uitgeefbranche lijkt wijd verbreid. Onlangs hoorde ik een consultant zeggen dat de neerwaartse spiraal in de uitgeverij nu echt onomkeerbaar is ingezet, een P&O manager hoorde ik klagen over het feit dat jongeren de uitgeverij niet als spannende werkkring zien. U heeft vast en zeker 'buitenstaanders' wel eens horen zeggen dat de uitgeverij conservatief, behoudend en saai is. Maar is dat allemaal waar? Is onze branche ten dode opgeschreven of is er juist licht aan het eind van de tunnel? Is er wel degelijk innovatie en is de uitgeefbranche misschien wel de spannendste branche denkbaar? Praten we onszelf de put in of is er een kern van waarheid in alle doemverhalen?

Wij horen het graag van u. Bij deze roept InCT u op uw visie hierop te geven. De 25 prikkelendste, meest inspirerende, eigenzinnige of bijzondere bijdragen zullen we aan het eind van het jaar op de website van InCT publiceren. Een selectie uit deze 25 zullen wij opnemen in het eindejaarsnummer van InCT dat medio december zal verschijnen.

Laatste kans!
Klim in de pen en stuur uw bijdrage per email aan ons. De deadline is 5-11 a.s. Uw bijdrage mag ongeveer 150 woorden lang zijn. Wij verzoeken u vriendelijk ook een foto van u zelf mee te sturen (het is tenslotte leuk als mensen een gezicht bij een mening zien).

U kunt uw bijdrage (en foto) mailen aan [email]uitgever@inct.nl[/email]. Ik zie uw reacties graag tegemoet!