​BBC Science World krijgt Nederlandse editie

​BBC Science World krijgt Nederlandse editie
F&L Publishing Group brengt het bestverkopende populair-wetenschappelijke tijdschrift van de BBC naar Nederland. Science World is er voor iedereen die zich graag laten verwonderen door de boeiende wereld om ons heen. Aan de hand van wetenschap toont het maandblad de wondere wereld van technologie, ruimte, natuur en psychologie. Het 100 pagina’s tellende eerste nummer ligt vanaf dinsdag 6 december in de winkels.

Hoofdredacteur Arjan Kropman is enthousiast over de eerste uitgave. “We zijn erg blij met de samenwerking met de BBC. Science World is een geweldige titel die prima op de Nederlandse markt past. Ik verwacht vooral dat we een grote groep nieuwe, jonge lezers kunnen aanspreken. Science World bundelt interessante weetjes en artikelen in een papieren magazine waaraan je niet voorbij kunt scrollen, maar die je wel gemakkelijk kunt bewaren.”

De vernieuwende onderwerpen maken Science World tot een waardevolle aanvulling op het huidige portfolio kennisbladen van F&L Publishing Group. Eerder werden Alles over Geschiedenis en Koninklijke Geschiedenis gelanceerd.
Science World verschijnt 10 keer per jaar en is vanaf dinsdag 6 december te koop in winkels als Albert Heijn, AKO, Bruna en Jumbo. Een losse uitgave kost € 4,95 en is tevens online te bestellen.