Bliyoo gaat ook luisterboeken aanbieden

Bliyoo gaat ook luisterboeken aanbieden
In andere landen is het al een tijdje een trend: de opmars van audioboeken. In Nederland leek de markt een tijd lang op een redelijk niveau te stagneren maar de laatste maanden lijkt de opmars ook in de lage landen een feit. Online kiosk Bliyoo sluit zich aan bij de ontwikkeling en gaat nu ook audioboeken aanbieden.

Bliyoo biedt de luisterboeken aan in beide abonnementsvormen: het Boekenabonnement (9,95 per maand) en in het Combi-abonnement (boeken en tijdschriften, 14,95 per maand).
Huub van de Pol van Luisterhuis - de distributeur die digitale audioboeken levert aan alle downloadwinkels en abonnementsplatforms - geeft aan dat het audioboek in Nederland enorm in de lift zit. "In 2016 worden er veel meer titels geleverd dan in 2015 en 2014. Het verschil is groot. In 2016 noteren we 17% tot wel 54% omzetgroei per maand ten opzichte van dezelfde maand in 2015. Audioboeken doen het duidelijk beter dan de rest van het boekenvak." Luisterhuis is al dik zes jaar bezig met het digitale audioboek