​Nina Nannini nieuwe adjunct-directeur NBD Biblion

​Nina Nannini nieuwe adjunct-directeur NBD Biblion
Met ingang van 5 december wordt Nina Nannini aangesteld als nieuwe adjunct-directeur van NBD Biblion. Zij gaat de business units en stafafdelingen aansturen.

Samen met algemeen directeur René Leermakers vormt zij het directieteam van NBD Biblion te Zoetermeer. Leermakers gaat zich meer richten op markt, strategie, klantcontact en productontwikkeling.
Nina Nannini (42) is historica en startte haar loopbaan als market researcher. Ruim 15 jaar geleden maakte Nannini haar entree in de mediawereld als uitgever. Daarna werkte zij als uitgeefdirecteur bij enkele grote mediabedrijven, onder andere SDU. De laatste vier jaren heeft zij gewerkt als interim directeur. Zij heeft veel ervaring met het ontwikkelen en implementeren van veranderstrategieën.

NBD Biblion is volop bezig met een transformatie naar een bredere en marktgerichte organisatie. René Leermakers is zeer content met de komst van Nina: “Nina brengt een uitgebreide ervaring met zich mee als het gaat om het implementeren van veranderingen. Maar zij is ook een innovator die haar sporen heeft
verdient. Haar managementstijl sluit goed aan bij de nieuwe werkwijze die we het afgelopen jaar met elkaar hebben ingezet. Ik kijk uit naar de samenwerking met Nina.”