Linda versterkt team

Linda versterkt team
Linda is druk bezig haar redactieteam te versterken. Zo zal per 1 maart 2017 Sanne Groot Koerkamp de functie van adjunct-hoofdredacteur gaan vervullen. Daarnaast wordt zij ook hoofdredacteur van Linda.Meiden. Groot Koerkamp stapt over van Glamour

Vorige maand werd bekend dat Phaedra Werkhoven tijdelijk als adjunct-hoofdredacteur bij Linda zou functioneren. Zij had haar baan bij de door betalingsperikelen geplaagde Mama Media Groep opgezegd. De aanstelling was toen al tijdelijk. Nu is dus de opvolging cq. invulling duidelijk geworden. Groot Koerkamp won vorig jaar nog een Mercur voor Hoofdredacteur van het jaar. 
In het verleden werkte zij onder meer voor de mode vakbladen van Mybusinessmedia. Haar functie bij Glamour wordt ingenomen door Anke de Jong.

Jildou van der Bijl, hoofdredacteur LINDA. en creatief directeur Mood for Magazines: “LINDA. is inmiddels meer dan alleen een magazine met de bijbehorende specials, maar ook een nieuwssite, een online videokanaal, foundation, festival en een creatief bureau. Dat vraagt om uitbreiding van onze professionals. Ik ben enorm blij dat Sanne de overstap naar ons maakt. Zij heeft ontzettend veel ervaring en bovendien de afgelopen jaren Glamour weer helemaal op de kaart gezet.”

Sanne Groot Koerkamp: “Om het inspirerende team van LINDA. op deze posities te komen versterken, voelt als een ongelooflijke eer. LINDA. is in mijn ogen het grootste mediamerk van dit moment. Het weet digital, print, mobile, televisie en fysieke events op een ongeëvenaarde manier met elkaar te verbinden. Ik kan niet wachten om mijn bijdrage te leveren aan het verder uitbouwen van dit heerlijke merk.”