Nieuw digitaal vakblad combineert video en artikelen in app

Nieuw digitaal vakblad combineert video en artikelen in app
Yumi Publishing, uitgever van digitale publicaties, brengt het digitale vakblad FocusOnIT op de markt. FocusOnIT is een digitaal IT-vakblad dat beschikbaar is als een gratis app.

Het digitale vakblad biedt achtergrondinformatie die de beslissingen rond de IT-omgeving onderbouwen en verrijkt deze artikelen met video en andere multimedia. Doordat het om een app gaat, zijn de artikelen in FocusOnIT ook offline beschikbaar, zodat de lezer altijd en op elke locatie het digitale vakblad kan lezen en bekijken. De app is vanaf vandaag te downloaden in Google Play en de Apple Appstore.
 
Hoe de lezer het digitale magazine gebruikt is volledig meetbaar. Door handige features in te zetten weet FocusOnIT welke content populair is en hoe vaak lezers pagina’s openen, op links klikken en bijlagen downloaden. Deze analyse leidt tot waardevolle informatie en gerichte adviezen aan adverteerders en bedrijven die content bijdragen. Om het vakblad breed onder de aandacht te brengen, heeft FocusOnIT ook een traditionele website, hierop worden dagelijks IT-nieuws en blogs gepubliceerd. De nieuwssectie is gekoppeld aan de app en wordt continu bijgewerkt. Lezers krijgen bij het openen van de FocusOnIT -app altijd een update met het meest recente nieuws.
 
Paul Zeebregts, uitgever van FocusOnIT: “Smartphones en tablets zijn een onlosmakelijk verlengstuk van de mens geworden. Maar liefst 85% van de consumenten beschikt over een smartphone en 70% bezit een tablet. Hierdoor is de infrastructuur voor digitaal lezen optimaal. Papieren IT-vakbladen worden bijna niet gelezen, want IT-professionals zoeken hun informatie voornamelijk online. Deze informatie is echter zeer versnipperd en vaak oppervlakkig. Daarom is dit digitale vakblad een uitkomst voor iedereen die zich richt op het bepalen van de strategie, het beleid en het productenportfolio voor de IT-omgeving. De combinatie van video, achtergrondinformatie en nieuws maakt dat lezers op een toegankelijke wijze geïnformeerd worden. FocusOnIT is hét nieuwe vakblad voor de IT-professional.”