Mybestseller begint webshop met Turkse boeken

Mybestseller begint webshop met Turkse boeken
Mybestseller introduceert in samenwerking met Turkse uitgevers benimkitabevim.com. BenimKitabevim biedt tegen aantrekkelijke prijzen boeken in het Turks aan voor alle mensen in Europa die in het Turks lezen.
 
Boeken van gerenommeerde Turkse uitgevers worden via benimkitabevim.com beschikbaar gesteld en, eenmaal besteld, geprint in het land waar besteld is. Boeken worden geprint in Duitsland, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk (meer landen volgen op korte termijn). Op deze wijze besparen lezers tijd en geld.
 “We mikken op de enorme Turkse communities in deze landen”, vertelt Peter Paul van Bekkum, CEO van Mybestseller, “Velen van hen lezen ook nog in het Turks of willen bijvoorbeeld dat hun kinderen Turks leren. Wij willen de vaste aanbieder voor hen worden.”
 
Benimkitabevim.com is in het Turks, Nederlands, Duits, Frans en Engels. Alle relevante betaalmethodes worden aangeboden.
 
Cemil Cakir, manager BenimKitabevim en Turkije bij Mybestseller: “We zijn bijzonder verheugd deze kwaliteitsboeken, veelal bestsellers in Turkije, tegen een aantrekkelijke prijs aan te kunnen bieden. We zijn er trots op om met diverse gerenommeerde uitgevers, zoals Destek Yayinlari, samen te werken en streven er naar om op korte termijn een volledig aanbod te kunnen aanbieden.”
Benimkitabevim.com is het eerste platform in Europa dat boeken print in het land waar deze besteld zijn. Door het gebruik van printing on demand zijn deze boeken altijd beschikbaar.
 
Peter Paul: “Ons unieke publicatieplatform en ons uitgebreide printnetwerk maken dit mogelijk. Naast BenimKitabevim, zijn we aan het onderzoeken of gelijksoortige initiatieven haalbaar zijn voor Frans-, Spaan en Engelstalige boeken.”