KLM biedt passagiers digitale kranten

KLM biedt passagiers digitale kranten
Bij KLM hebben alle passagiers gratis toegang tot een ruim assortiment aan kranten en tijdschriften op hun smartphone en tablet.  Met de KLM Media app zijn Nederlandse en internationale publicaties beschikbaar. Deze titels zijn ook zonder internetverbinding te lezen.

Vanaf 30 uur voor vertrek kunnen reizigers met hun Flying Blue- of KLM-account of met uw boekingscode inloggen. UIt het aanbod van titels kan men dan die titels die men wil lezen door deze te downloaden. Daarmee komen de publicaties ook offline beschikbaar.
Hoeveel kranten en tijdschriften men mag downloaden varieert - afhankelijk van de reisklasse en Flying Blue-status - van 1 krant en 1 tijdschrift tot de hele mediacollectie. 
  
Publicaties die onder meer beschikbaar zijn in de KLM Media app: Financieel Dagblad, Telegraaf, De kranten van de Persgroep, Le Monde, International New York Times. USA Today. Financial Times, Wallstreet Journal, Die Welt, El Pais, China News Weekly & China Times.

Volgens Emerce is KLM op dit moment bezig te bekijken of men nog meer content via de app kan aanbieden, zoals films en series.