Mybestseller helpt Franse On Demand dienst met uitbreiden

Mybestseller helpt Franse On Demand dienst met uitbreiden
De website "Imprimermonlivre.com" van Jouve heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen in Frankrijk. De website richt zich op iedereen die een boek wil printen en stelt iedereen in staat om in een paar klikken een boek te kopen tegen een aantrekkelijk tarief. Jouve, de marktleider in Frankrijk in printing on demand van boeken, heeft besloten haar diensten uit te breiden en daartoe een samenwerkingsverband met het Nederlandse Mybestseller aan te gaan.  

De nieuwe versie van "Imprimermonlivre.com" biedt - naast professionele, hoog kwalitatief geprinte boeken - vanaf nu al haar klanten nieuwe self-publishing functionaliteiten. Het doel is onder andere om de auteurs ongekende zichtbaarheid te geven om boeken te verkopen.
"Vanaf nu kunnen onze klanten zonder enige kosten hun boek publiceren en verkopen via onze webshop en via relevante verkoopkanalen zoals Amazon. Ons nieuwe platform biedt ook een online omslag designer en een kosteloos gegenereerd e-book," legt Guillaume Arnal, Manager Product Marketing van Jouve, uit.
  
Voor deze vernieuwingen heeft Jouve gekozen om samen te werken met Mybestseller, de specialist in Europa op het gebied van self-publishing. Mybestseller heeft meer dan 30 platforms operationeel in Nederland, Belgie, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Turkije
"We zijn bijzonder verheugd met deze samenwerking met Jouve, de franse marktleider in printing on demand. Self-publishing is een van de belangrijkste groeimarkten in de uitgeefbranche en we zijn er trots op te kunnen bijdragen aan het succes van "Imprimermonlivre.com. Het betekent tevens een mooie entrée van Mybestseller.com op de Franse markt, dat ons weer een stapje dichter bij ons doel, Europees marktleiderschap, brengt" aldus Peter Paul van Bekkum, CEO van Mybestseller.