Van Duuren Media lanceert e-zine in trilogie boek, blog en blad

Van Duuren Media lanceert e-zine in trilogie boek, blog en blad
Uitgeverij Van Duuren Media lanceerde afgelopen week het nieuwe e-zine Computer Creatief. Het gratis e-zine bevat artikelen over computer & tablet, fotografie & video, webdesign & internet.

De eerste editie heeft ruim 40 pagina’s met artikelen van auteurs en fotografen zoals Ronald Smit, Pieter Dhaeze en Hans Frederiks. Het e-zine Computer Creatief werd in de eerste week al bijna 40.000 keer gedownload.

Onder de naam Computer Creatief startte Van Duuren Media een jaar geleden het blog. Daar werd onder dezelfde naam tevens een tijdschrift aan gekoppeld. Eerst in papieren vorm, maar in het digitale tijdperk is een e-zine in veel opzichten praktischer en meer gewenst. Het gratis e-zine voorziet naast boeiende artikelen in iets geheel unieks: in het e-zine zijn boeken die gerelateerd zijn aan de artikelen met een muisklik gedurende een maand na verschijning digitaal te lezen. Dit betekent dat lezers het boek digitaal volledig kunnen inzien en doorbladeren.

Uitgever Bob van Duuren: "De informatiedriehoek – boek, blog, blad – is hiermee compleet. Boeken uitgeven vraagt heden ten dage meer dan alleen een publicatie op de markt brengen. Wij voorzien op deze wijze in actualiteit, diepgang en naslagfunctionaliteit. De kopers van onze boeken beschouwen wij als fans en zo benaderen wij ze ook. Het boek wordt op deze wijze meer een betaalde service. Dat dit enorm gewaardeerd wordt blijkt uit de talloze vele reacties die wij mogen ontvangen op zowel het blog als het e-zine."

Het volgende nummer van Computer Creatief staat gepland voor eind november. U kunt het eerste e-zine van Computer Creatief hier downloaden: