Modemagazine Glamour opent pop-up store

Modemagazine Glamour opent pop-up store
Glamour opent van 29 september t/m 2 oktober haar eigen pop-up shop aan de Rosmarijnsteeg 10 in Amsterdam. Tijdens National Glamour Day is er voor bezoekers 20% korting op artikelen uit Glamour’s webwinkel glamourconceptstore.nl. Abonnees krijgen zelfs nog meer korting.

In de glamourconceptstore.nl zijn producten te vinden die ontworpen zijn door start-ups. Voor de pop-upshop hebben diverse ontwerpers limited editions gemaakt die alleen verkrijgbaar zullen zijn in de pop-up shop. Op zaterdag 1 oktober zullen er allerlei speciale 'events' zijn in de winkel.

Twee keer per jaar viert het modemagazine Glamour National Glamour Day om “het onbereikbare bereikbaar te maken voor alle jonge vrouwen”, aldus hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp. Op die dag krijgt iedereen in Nederland en België op vertoon van het oktober-nummer minimaal 20 procent korting op de najaarscollectie bij meer dan 2.500 winkels.

Adres: Glamour pop-up shop: Rosmarijnsteeg 10
Openingstijden: 29 september t/m 2 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. Op donderdagavond van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.