​New Skool Media neemt Columbus Travel over

​New Skool Media neemt Columbus Travel over
Het was even wat stiller, maar New Skool Media is weer op overnamepad. De uitgeverij neemt per direct  100% van de aandelen vanColumbus Travel over. Columbus verschijnt sinds 10 jaar als reismagazine, heeft een zeer interactieve website en geeft diverse specials en boeken uit.

Rob Koghee, managing partner New Skool Media: "Met de aankoop van Columbus Travel voegen we een prachtig special interest domein toe aan ons portfolio. Reizen is immers een bezigheid, die op vrijwel alle consumenten van toepassing is. Dat biedt derhalve synergie op bestaande en toekomstige klanten van onze uitgeverij. Ook denken wij Columbus de komende jaren groter te kunnen laten groeien in zowel print, als ook in andere mediavormen."

Louise ten Have, hoofdredacteur Columbus Travel: "We zijn erg blij met de overname door New Skool Media. Hiermee hebben we een partner gevonden die ons kan helpen onze groei-aspiraties waar te maken".

Over Columbus Travel
Ontdek de wereld buiten de gebaande paden. Dat is het motto van Columbus Travel. Met schitterende fotografie, diepgaande verhalen en uitgebreide reisinformatie bericht Columbus over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij. Columbus verschijnt als magazine 6 keer per jaar en heeft een zeer interactieve online community.