Renew the Book nodigt u uit mee te denken (en te doen)

Renew the Book nodigt u uit mee te denken (en te doen)
Het open innovatieprogramma Renew the Book gaat voor de tweede keer van start. Dit jaar worden de geïnteresseerde startups vooraf gebriefd over de innovatiebehoeften in het Nederlandse Boekenvak. Zo wil men startups kunnen selecteren waarvan de oplossingsrichtingen en ideeen aansluiten bij de wensen van de markt. 

Daarom nodigen Renew the Book en inct u als gewaardeerd professional uit om uw belangrijkste innovatiewensen te vertellen, via bijgaande enquête. Het invullen van deze enquête duurt maximaal 10 minuten. 
Stuur deze enquete vooral door naar collega’s en/of vakgenoten. Op basis van alle informatie en de keuzes voor de startups, kan het zijn dat de organisatie van Renew the Book contact opneemt om te kijken of u en wellicht uw organisatie een (grotere) rol kunt spelen binnen het programma.
De enquête is hier te vinden: https://rockstart1.typeform.com/to/qKUyEC

Renew the Book is een initiatief van de Groep Algemene Uitgevers, dat startups van over de hele wereld uitnodigt om met vernieuwende ideeën en innovatieve oplossingen te komen voor alle facetten binnen het uitgeefvak.