Vakbladen.com blijft op overnamepad

Vakbladen.com blijft op overnamepad
Vakbladen.com BV uit Zwolle heeft per direct Bèta Publishers uit Den Haag overgenomen.

Bèta Publishers bezit leidende merken in de chemische, technische en maritieme sector, met de daarbij behorende content en profielendatabases, gecombineerd met kennis van de verschillende markten. Hieronder vallen titels als TW (Technisch Weekblad),  Chemische Feitelijkheden, Mens & Molecule, Medicines en events als Labtechnology, The Analytical Challenge en C2W Career Expo.
Vakbladen.com neemt alle aandelen over van de bedrijven Bèta Publishers BV, Archer Media BV en Bèta Publishers Chemie BV.
 
Vakbladen.com is de nieuwe uitgeeforganisatie van mediaondernemer Rik Stuivenberg, die met zijn bedrijven Publish Impuls (abonnementenservice) en Content Innovators (automatische opmaak en contentbeheer) de laatste jaren werkte aan een nieuwe mediagroep waartoe zowel uitgeefdiensten als uitgeefactiviteiten behoren. Begin 2016 nam Vakbladen.com al 8 titels over van Eisma Business Media en in het voorjaar het tijdschrift DEFOTOGRAAF.
Meer informatie is te vinden op www.betapublishers.nl en www.vakbladen.com.
 
Met de overnames van Bèta Publishers en aanverwante bedrijven versterkt Vakbladen.com haar positie als B2B-uitgever. Door het combineren van de uitgeefactiviteiten worden alle ondersteunende uitgeeffaciliteiten onder een dak gebracht en worden kennis en middelen optimaal gedeeld binnen de hele uitgeefgroep. Zowel Bèta Publishers als Archer Media blijven als aparte uitgeefcombinatie bestaan.