Nieuw magazine 360 biedt het beste uit de internationale pers

Nieuw magazine 360 biedt het beste uit de internationale pers
Met een internationaal perspectief op de actualiteit en een grote journalistieke diversiteit onderscheidt 360 zich van de bestaande nieuwsmedia. Elke editie wordt een gevarieerde selectie aangeboden van achtergrondverhalen, analyses, reportages, interviews en essays uit verschillende bronnen die samen een scherp en evenwichtig wereldbeeld vormen en het begrip van de wereld helpen te vergroten.

The New York Times, The Economist, Le Monde, Der Spiegel, The Daily Beast, El País en Wired, maar ook de Asharq Al-Awsat, Semana, Respekt, Next (de Nigeriaanse) of Caijing Magazine zijn voorbeelden van de in totaal ruim 900 nieuwsbronnen waaruit 360 een zorgvuldige keuze maakt in nauwe samenwerking met Courrier International, het succesvolle en toonaangevende Franse weekblad van Le Monde Groupe.

Over 360
360 is een nieuw magazine dat nieuwsverhalen uit de internationale pers selecteert, duidt en vertaalt voor het Nederlandstalige publiek. Het verschijnt vanaf donderdag 24 november elke twee weken (24 keer per jaar) en is verkrijgbaar in de winkel voor € 5,95. Een abonnement kost € 9,95 per maand. Ook is 360 digitaal beschikbaar als app voor laptop en tablet. In een oplage van 25.000 wordt 360 uitgegeven door 360 International Media. Sinds vanochtend is de website www.360magazine.nl online en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden als abonnee vanaf het eerste nummer.