Heel Nederland Leest

Heel Nederland Leest
Deze week verschijnt het eerste nummer van Heel Nederland Leest – een magazine waarin kleine uitgevers en zelfstandige auteurs hun bijzondere boeken laten zien.

Het magazine verschijnt vier keer per jaar en is een initiatief van Mooischrijf BV, bestaand uit Carin Wormsbecher (eigenaar Wedding Grafisch) en Ric Hofmans (voorheen ANWB Media). Hoofdredacteur is Martijn Adelmund, stadsdichter van Wageningen. 
Het nummer is zowel op papier beschikbaar en als digitaal magazine 

Door dit magazine willen de initiatiefnemers iedereen de kans geven om buiten de gebaande paden in het boekenvak extra aandacht te genereren voor hun boek. Ric Hofmans over de reden waarom hij Heel Nederland Leest is gestart: “Nu zijn kleine uitgevers, en auteurs los van elkaar zichzelf aan het promoten, waardoor er bij boekenkopers een heel versnipperd beeld ontstaat. Waarom werken we niet samen?”

Naast het nieuwe magazine organiseert Heel Nederland Leest ook evenementen, en het biedt  een aantal diensten aan om uitgevers  en auteurs te ondersteunen op het gebied van online marketing, productie en distributie.  
Wie meedoet kan bovendien gebruik maken van het digitale verkoopkanaal: www.heelnederlandleest.nl  en van het unieke schrijversplatform www.heelnederlandschrijft.nl.