Welkom bij de nieuwe site van inct

Welkom bij de nieuwe site van inct

Wat is er allemaal nieuw op de site van inct. Het meest in het oog springend is natuurlijk de vormgeving: helder en overzichtelijk en met een beter verhouding tussen tekst en beeld. Maar ook inhoudelijk en qua mogelijkheden is er flink wat veranderd.

Voor alle gebruikers
Om alle kennis en informatie van inct makkelijker te kunnen filteren op uw eigen situatie, is het mogelijk om de artikelen te kiezen op basis van een z. channel. Er zijn vier channels, naast het generieke 'alle media'waarbij u alles te zien krijgt: publieksmedia (alle media gericht op de consument), vakmedia (alle media gebricht op professionals), educatieve media & nieuws media. U kunt boven aan de pagina de channels kiezen en het aanbod van inct zal gefilterd worden op uw keuze.

Voor niet-leden
Als u geen lid bent van inct, zijn de meeste inhoudelijke veranderingen niet zichtbaar. Daarvoor moet u kunnen inloggen. Wij willen u die mogelijkheid graag bieden, dus hebben we een aanbod om drie maanden lang gratis en zonder verplichtingen gebruik te maken van inct.
Hier vind u vind alles over ons aanbod 


Er is wel één nieuwe mogelijkheid waarvan u juist als u geen lid bent gebruik kunt maken: sommige van onze kennisbank-bundels, Easy.Reads, zijn nu ook los verkrijgbaar. Kijk in de shop voor de beschikbare titels.

Voor leden
Voor leden van inct zullen de veranderingen en aanpassingen meer in het oog springen
  • betere en heldere navigatie in de kennisbank
  • meer exclusieve online artikelen
  • aanbod Easy.reads overzichtelijker
Binnenkort komt daar nog bij: een verbeterde versie van Mijn Kennisbank, de omgeving waar leden hun eigen kennisartikelen kunnen verzamelen en beheren.