Mo'media opent eigen webshop

Mo'media opent eigen webshop


Voor, tijdens en na...
De 100% travel webshop is voor de reiziger die zijn bestemming al heeft uitgekozen en op zoek is naar de papieren 100% reisgids, een app of andere handige travel goodies. Hiermee biedt het platform www.100procenttravel.com niet alleen inspiratie en informatie vóór een reis, de ruimte om ervaringen te delen na een de reis, maar ook de mogelijkheid te shoppen voor benodigdheden die goed van pas komen tijdens een reis. Op deze manier voorziet mo’media alle behoeftes van haar lezers: 100% beleving!

Assortiment
In de 100% travel webshop zijn alle 100% steden-, regio- en taalgidsen van mo’media te koop. Ook zijn er city-apps te downloaden en andere vrijetijdsseries te vinden, zoals ENJOY, Kidsproof en Hou van Holland. Daarnaast biedt de webshop een steeds wisselend assortiment aan toffe travel goodies, zoals iPad en iPhone covers van het merk Babuschka, Crumpled City Maps, City Lights, Envirosax shopping bags en trendy paspoorthoezen van Happy Flight. Bovendien kun je in de 100% travel webshop terecht voor een speciale selectie leesboeken, die je echt een keer moet lezen als je naar een 100% bestemming gaat.

Bestellen
De items zijn via de website op diverse manieren te vinden, namelijk op genre, serie, thema en/of special. Bovendien kent de shop een uitgebreide zoekfunctie, waarbij o.a. te selecteren is op prijs. Van ieder item is een beschrijving te zien, een mix & match en bezoekers kunnen reviews achterlaten. Tot slot is de levering snel: binnen twee à drie werkdagen is de bestelling in huis!