Meer transfernieuws: Booqees neemt Boekenwolk over

Meer transfernieuws: Booqees neemt Boekenwolk over


Pieter Havermans van Booqees: “We zijn ontzettend blij dat Rikky ons team komt versterken. Niet alleen heeft ze met Boekenwolk veel pionierswerk verricht; ze is ook vakbekwaam en goed bekend binnen het boekenvak.”
Ook Rikky Schrever is enthousiast over de overname. “Het is een droom die uitkomt. Booqees kan de groei realiseren die we met Boekenwolk voor ogen hadden. We delen dezelfde visie en gaan samen een nog mooier, beter en vooral compleet leesplatform creëren.”

Het is de wens en ambitie van Booqees om dé autoriteit te worden op gebied van het Nederlandstalige digitale kinderboek. Booqees heeft een team van bekwame en enthousiaste medewerkers dat met de komst van Rikky Schrever inhoudelijk wordt versterkt. Onder de naam Booqees verschijnt in de loop van het tweede kwartaal een geheel nieuw platform, inclusief apps voor iOs, Android en mogelijk ook Windows. Daarbij maakt Booqees gebruik van de software van Yindo, Boekenwolks tech leverancier.
Booqees zal zowel voor de thuismarkt als het basisonderwijs beschikbaar worden.

PS: Pieter Havermans van Booqees is één van de sprekers op inct.live. Hij maakt deel uit van de sessies New In Business waar nieuwe bedrijven en uitgeefinitiatieven zich presenteren.
Meer info en aanmelden: www.inctlive.nl