Danny wordt Master of Media Innovation (7)

Danny wordt Master of Media Innovation (7)


Ik heb al een graduation supervisor toegewezen gekregen en het eerste gesprek heeft ook al plaatsgevonden. Mijn afstudeeropdracht (thesis) is een combinatie van theorie en een ‘product’. Concreet houdt dit in dat ik een 2-tal grote papers moet inleveren. 1 theoretische onderbouwing waarom mijn product zo vernieuwend is en in welke behoefte het voorziet. Het andere paper is de technische onderbouwing van het ‘product’.

Gelukkig heb ik een technische supervisor die mij daarmee goed kan helpen. De deadline van al dit schrijfwerk is 11 januari 2016. En dat is best wel snel, zeker als je in ogenschouw neemt dat het alles bij elkaar zo’n 16.000 woorden moeten zijn en een werkend prototype… 

Nu heb ik al een werkend prototype en heb voor de technology module al wat veld onderzoek gedaan. Verbeteringen zijn voor mij al zichtbaar en het is een kwestie van (door)ontwikkelen. Ook best uitdagend voor een niet technisch persoon.  En dat allemaal in zo’n 10 weken!
Wellicht goed om eens terug te kijken wat ik allemaal al gedaan en geleerd heb. Ik kreeg namelijk als feedback op mijn blog dat er teveel ‘jargon’ in staat, zodat de lezer wellicht vroegtijdig afhaakt. En dat wil ik natuurlijk niet. Derhalve een kort overzicht met wat uitleg.


Uiteraard moet je alle bovenstaande opdrachten met een voldoende afsluiten anders mag je niet afstuderen.  Er is wel een inhaal moment voor als er iets niet ingeleverd of gehaald is. Dan is de deadline op 27 november a.s.. Gelukkig moet ik niets inhalen, maar ik maak wel gebruik van de mogelijkheid om mijn Research Proposal aan te scherpen op basis van de ontvangen feedback en zodoende een hoger cijfer te halen. (Dat is het plan, tenminste) Tot op heden heb ik goede scores behaald. Nog een ‘projectje’ voordat ik echt aan mijn Thesis kan gaan schrijven.

Afgelopen 22 Oktober was er een “Open Dag” voor deze studie bij Old School Projects, onze les locatie.  (http://oldschoolprojects.nl/) Veel potentiele kandidaten gezien. Op 14 Januari 2016 is er weer een Open Dag. Ik zal er weer bij zijn. Zie ik jullie dan ook ? Kijk vooral eens op de website: http://www.nhtv.nl/masters-cursussen/masters/executive-master-in-media-innovation-in-hilversum/introduction.html

Ok, geen lessen meer, alleen terugvallen op de supervisor voor tussentijdse feedback op de thesis en het product. Veel werk aan de winkel ! 11 Januari staat zo voor de deur en er zijn ook nog een paar feestdagen in December ?
We gaan wel zien hoe dat loopt. Focus is nu op afstuderen. 10 weken bikkelen…

In blog 8 November de volgende update. Dan moet ik al aardig op weg zijn. Oh ja, had ik al gezegd dat het best wel druk is ? Heel druk !

Wordt vervolgd weer ! (en mocht je meer willen weten…danny@biblio3.nl