Oktober 2015

Oktober 2015

Alles over inct.spiratie 2015

Jan Rotmans
Jan Rotmans is spreker over transitie en wordt door mensen en organisaties uit veel verschillende branches gevraagd hen bij te staan bij het denken over en het handelen bij maatschappelijke ontwikkelingen. Rotmans stelt: we leven niet gewoon in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk.

Marianne Zwagerman
Marianne Zwagerman stelt haar expertise en ervaring in het vak in dienst van de sector. Dat doet zij onder meer als schrijfster, mediacriticus, columnist en innovatiestrateeg. Daarbij beperkt ze zich zeker niet tot de mediasector, want verandering en innovatie onder druk van digitale ontwikkelingen speelt in veel meer branches.

Michiel Buitelaar
Michiel Buitelaar heeft een uitgesproken mening over innoveren en uitgeven en hij geeft die mening graag en onomwonden. Achter de aimabele persoon gaat een kritische geest schuil die weinig mensen of organisaties spaart.

Jorien Castelein
Jorien Castelein is directeur en oprichter van Blink, een jonge educatieve uitgeverij die te midden van de reuzen in het educatieve veld haar eigen weg gaat, en met succes. Zij vertelt hoe een bijzondere aanpak de uitgeverij een bijzondere plek op de markt heeft opgeleverd.

Marc Jellema
Marc Jellema is oprichter en CEO van Tom Kabinet, de marktplaats voor tweedehands e-books. Tom Kabinet is een mooi voorbeeld van dwarsdenken en friskijken. Dat maakt Marc tot een ideale spreker op inct.spiratie 2015.

Ebru Umar
Ebru Umar is vooral bekend als een uitgesproken columnist, maar wie weet dat zij haar carrière begon bij Wolters Kluwer? Toen ze klaar was met het corporate uitgeven ging ze verder als uitgever van haar eigen magazine <cstyle:cursief>Fab<cstyle:>. En dat doet ze helemaal op haar manier.

Hans Offringa
Hans Offringa spreekt op inct.spiratie 2015 over zijn boek Bourbon & Blues en hoe hij daarmee invulling geeft aan het begrip ‘auteur 3.0’. Daarbij wordt muzikaal begeleid én biedt hij de bezoekers ook nog een heerlijk glaasje Bourbon aan.

En verder:
Hoofdredactioneel
Kort
Inct.spiratie praktisch
Uit de inct.kennisbank: Wat is cross device tracking?
Uit de inct.kennisbank: Wie betaalt de uitgever?

DOWNLOAD HIER HET MAGAZINE