Danny wordt Master of Media Innovation (4)

Danny wordt Master of Media Innovation (4)


Op 24 augustus staan er 2 deadlines (een voor Consumer Behavior en een voor Strategy, Innovation and Entrepreneurship (SIE)) en een Research Proposal op 3 september. En dan begint ook de Technology module met veel opdrachten en deadlines. Vorige week nog een grote opdracht voor Intellectual property Right (IPR) ingeleverd. Daar verwacht ik binnenkort het cijfer voor.

Over cijfers gesproken… Tot nu toe gaat het best wel goed. Mooie cijfers voor de schriftelijke opdrachten de presentaties. Dat geeft de burger moed ! Soms loop ik iets te ver voor de muziek uit en moeten er zaken opnieuw gedaan worden. Het is lastig om te bepalen wat er nou precies verwacht wordt en dan denk je dat je het goed doet en dan blijkt het toch anders te zijn… Zo had ik bijvoorbeeld de opdracht voor SIE al helemaal af voor de feedback sessie. Die feedbacksessie was bedoeld om je artikelen en ideeën te toetsen en voor te bespreken. Ik had mijn opdracht maar direct helemaal afgemaakt en ingeleverd, met het idee ‘Dan ben ik er maar klaar mee’ en dat viel dus tegen. “Te breed’ was de feedback… (naast nog andere inhoudelijke, terechte goede punten). Dit betekent wel dat ik de opdracht dus weer opnieuw kan doen. Goed, dat is dus het risico als je te snel bent. Anyway, de deadline is 24 augustus dus ik heb nog tijd.

Ook de samenwerkingen met andere studenten gaat goed! Daar leer je veel van, met name van de andere invalshoeken op dezelfde materie. Voor IPR heb ik samengewerkt en heeft geleid tot een prachtig stuk en nu voor Consumer Behavior en de Full Circle Assignment ga ik ook weer met andere studenten samenwerken. Ik verheug mij er nu al op. Wat zijn dit toch getalenteerde mensen allemaal. De Full Circle Assignment is ook weer een echt leuke opdracht. Ontwerp een advertentie in 2 varianten en test het effect in de doelgroep. Schrijf daar een heel rapport van gebaseerd op dit en dat, rekening houdend met zus en zo… Veel werk maar enorm uitdagend en leerzaam !

Het is opvallend hoeveel plezier ik in deze opleiding heb. Tot nu toe is het erg veel en bij tijden best zwaar, maar dat is eigenlijk niet erg omdat het ook gewoon leuk is. Ik verheug mij steeds op de lessen omdat ik dan mijn studiegenoten weer zie, en de docenten zijn gewoon goed en prettig om mee samen te werken. Ondertussen ook proberen om mijn eind thesis verder vorm te geven en ik probeer al mijn opdrachten daaraan te relateren. Gelukkig geeft de Research Proposal dadelijk weer wat meer houvast en kan ik weer verder met de feedback die daarop volgt. Best spannend allemaal.

Tijdens de zomervakantie op mijn vakantieadres lekker verder studeren en natuurlijk ook gewoon genieten. Dat genieten moet zeker niet vergeten worden door alle studiedruk… Met een goede planning komt alles op tijd af… Toch ?!
Ik wens iedereen dan ook een fijne vakantie toe en … Vergeet niet te genieten!
Wordt vervolgd weer ! (en mocht je meer willen weten…danny@biblio3.nl