Heel Nederland Schrijft:schrijven, lezen & delen

Heel Nederland Schrijft:schrijven, lezen & delen


In maart is een eerste bètaversie van het verhalenplatform online gegaan en inmiddels biedt het platform de lezers al meer dan 500 verhalen en 1000 actieve gebruikers. Dit aantal groeit iedere dag gestaag.   Lezers kunnen op Heel Nederland Schrijft een profiel aanmaken en steeds wanneer zij een verhaal leuk/niet leuk vinden werkt er op de achtergrond een algoritme dat lezers op basis van smaak passende verhalen of schrijvers aanbiedt. 

Op 1 juli is de website en de app (Apple en Android) officieel gelanceerd en kunnen lezers en  schrijvers elkaar volgen.
Waar het bij Heel Nederland Schrijft om gaat is;  voor elk verhaal de juiste lezer vinden. Deze sprankelende dynamiek tussen lezers en schrijvers is ook wat dit platform onderscheidt van het huidige aanbod.  Het is voor lezers en schrijvers een nieuwe mogelijkheid op een bijzondere wijze te schrijven, te lezen en te delen via social media.

Heel Nederland is welkom om te lezen en schrijven op dit unieke nieuwe platform. www.heelnederlandschrijft.nl of via de app.