Uitgeverij Snor wint internationale prijs met kookboek

Uitgeverij Snor wint internationale prijs met kookboek
Het barbecueboek 'On Fire! Het grote bbq-boek voor vrouwen (én mannen)' van Uitgeverij Snor heeft de eerste prijs gewonnen van beste barbecueboek ter wereld bij de internationale Gourmand Cookbook Awards.

De Gourmand Cookbook Awards is een internationale kookboekenverkiezing die sinds 1995 jaarlijks wordt gehouden. Dit jaar is de uitreiking in Yantai, hoofdstad van de provincie Shandong, de grootste wijnstreek van China. Eerdere edities vonden plaats in Beijing en Parijs.

On Fire! is in september 2014 verschenen. Het boek is opgedeeld in seizoenen en begint met barbecueën in de winter. "Barbecueën is de laatste tijd steeds meer in opkomst, toch zie je mensen nog voornamelijk in de zomer in de weer met BBQ-pakketten van de supermarkt, met worst en speklappen. Niks mis mee, maar met weinig extra moeite kan het zoveel lekkerder en leuker. Dat laat ik zien in dit boek", aldus auteur Charlotte Fielmich, alias Mme Charlotte.

Mme Charlotte is Charlotte Fielmich, kok, receptenschrijver en foodstyliste. Saskia Lelieveld maakte de foto’s. De vormgeving van dit boek is in handen van Studio 100%. Uitgeverij Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te lezen en nog leuker om te krijgen.