Ouders van Nu en SBS lanceren video on demand kanaal voor jonge ouders

Ouders van Nu en SBS lanceren video on demand kanaal voor jonge ouders


Informatie en Ontspanning
Vooral tijdens het verlof zoeken (aanstaande) moeders naar informatie en ontspanning. KIJK Ouders van Nu speelt met het nieuwe videoplatform in op deze behoefte. Videocontent met mooie films, series en informatieve video’s over bijvoorbeeld het geven van borstvoeding en een cursus zwangerschapsyoga.

Het video on demand platform
KIJK.nl biedt al op overzichtelijke wijze alle videocontent van SBS6, Net5, Veronica, SBS9 en vele extra’s zoals exclusieve fragmenten en series. Daar wordt nu het Ouders van Nu kanaal aan toegevoegd. Een belangrijke strategische stap voor Sanoma en SBS. Het video-aanbod op KIJK is hiermee verder uitgebreid, en voor Ouders van Nu is dit een mooie stap in de ontwikkeling van het merk.

Video abonnement
Aanstaande ouders kunnen een video abonnement afsluiten op www.oudersvannu.nl/kijk. Het introductietarief is € 10 euro voor drie maanden. Daarna kost een abonnement € 4,95 per maand voor abonnees van Ouders van Nu en houders van de Ouders van Nu Voordeelpas. Niet abonnees betalen € 5,95 per maand. KIJK Ouders van Nu is beschikbaar op laptop, tablet en mobiel.

Oriëntatiegedrag aanstaande ouders nu crossmediaal
Brand director Parenting bij Sanoma Anneliese Bergman: “Aanstaande moeders oriënteren zich op het ouderschap met behulp van magazines, online, of maar ook steeds vaker met video’s. We vinden het de taak van Ouders van Nu om informatie dus ook op een videokanaal beschikbaar te maken. Want wat is er fijner om je thuis op de bank of onderweg op je mobiel te laten informeren over het belangrijkste in je leven? Niks toch?"