HUB Uitgevers neemt Hyped over

HUB Uitgevers neemt Hyped over


"Voor HUB Uitgevers is Hyped.nl een platform waarop zij al haar informatie op het gebied van informatietechnologie, internetgerelateerd nieuws en innovatie direct kwijt kan aan het publiek", aldus Paul Molenaar, directeur bij HUB Uitgevers. "We willen onze focus niet alleen bij de bladgebonden websites leggen, ook al doen deze het bijzonder goed. Hyped.nl moet ons uithangbord zijn waar het gaat om nieuwsverslaggeving en het duiden van belangrijke ontwikkelingen."

Volgens Molenaar heeft Bertrams met Hyped.nl gedurende de afgelopen elf jaar een zeer solide basis met een trouw publiek neergezet, maar Molenaar ziet nog veel ruimte voor groei. HUB Uitgevers wil de website snel laten groeien. Dat wil het bedrijf onder meer bereiken door meer informatie te publiceren en samenwerkingsverbanden aan te gaan. Zo wordt Hyped.nl bijvoorbeeld voor Z24.nl - de populairste zakensite van Nederland - de exclusieve leverancier van content op het gebied van persoonlijke technologie.

Bertrams zegt over de verkoop van Hyped.nl: "Voor mij was het belangrijkste dat Hyped.nl terecht zou komen in een redactionele omgeving waar de site de groei kan bereiken die ik ook voor ogen heb, maar die ik door mijn andere zakelijke activiteiten niet kon realiseren. Ik blijf de komende jaren volgens afspraak, maar ook uit betrokkenheid en passie actief voor Hyped.nl, waardoor de overgang zo soepel mogelijk zal zijn. HUB Uitgevers is voor mij het ideale huis voor Hyped.nl."