TenPages is weer live

TenPages is weer live


Waarin onderscheidt TenPages.com zich ten opzichte van andere spelers op de markt?
Volgens mij zijn we de enige partij met de combinatie crowdfunden, steunen van boekprojecten met ontzettend leuke beloningen, online inspiratiemagazine, uitgeverij en online boekenwinkel. Maar eigenlijk ben ik niet echt bezig TenPages.com te onderscheiden. Ik doe dit vooral omdat ik het leuk vind een nieuw project leven in te blazen en daar is TenPages.com uitermate geschikt voor.

Hoe denk je de kwaliteit van de producten te waarborgen?
Zoals altijd gaat het om de juiste mensen op de juiste plek. Gelukkig is er inmiddels in Nederland een heel uitgebreide creatieve sector met freelancende creatieve toppers waar ook veel grote uitgevers gebruik van maken. Per boekproject kiezen we dan ook voor een wisselende formatie van creatieve en professionele mensen op het gebied van omslagontwerp, vormgeving, redigeren en marketing. Het crowdfundingbedrag zal, als het gaat om boekprojecten, dan ook volledig gebruikt worden om tot een fantastisch eindproduct te komen.

Waarom denk jij dat er behoefte bestaat aan TenPages.com ‘nieuwe stijl’?
TenPages.com gaat voor mooie boekprojecten, bijzondere projecten, creativiteit, samen dingen mogelijk maken en realiseren, verbinding, positiviteit en transparantie. Aan deze dingen zal altijd behoefte blijven. Door dit te doen via crowdfunding kunnen wij bovendien ook projecten die voor een klein publiek interessant zijn het levenslicht laten zien en garanderen we dat er belangstelling voor is. Immers, door te doneren geven mensen al aan geïnteresseerd te zijn.
Ik zie TenPages.com als een proeftuin waaruit mooie dingen moeten ontstaan. We hebben ingezaaid en zijn water aan het geven. Afhankelijk van de bloemen die het mooiste bloeien, zal uiteindelijk een definitief tuinontwerp worden gemaakt. Het kan best zijn dat er een keer een oogst mislukt maar dan ploegen we gewoon de boel weer om en zaaien we opnieuw in.

Hoe ziet TenPages.com.com de toekomst van de boekenmarkt?
Ik heb heel specifieke ideeën over de toekomst van de boekenmarkt, zeker ook offline, maar een kok geeft niet altijd zijn eigen recepten weg. Laat ik volstaan met op te merken dat er een aantal voorzichtige gesprekken lopen over nieuwe projecten in de boekenmarkt. Wat de invulling daarvan is, ga ik nog heel even voor mezelf houden. Blijf ons gewoon volgen op TenPages.com!

(Dit interview werd overgenomen van Tenpages.com)