Partnernieuws: Arvato Systems (Bertelsmann) kiest voor Biblio3 !

Partnernieuws: Arvato Systems (Bertelsmann) kiest voor Biblio3 !
Op de London Bookfair is aangekondigd dat Arvato Systems en Biblio3 Software voor Uitgeverijen een partnerschap zijn aangegaan. Arvato Systems gaat Biblio3 nu in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië uitrollen.



Hiermee heeft Arvato Systems, “a global next generation IT systems integrator” en onderdeel van Bertelsmann de keuze voor Biblio3 als platform voor “the digital transformation for publishers” bevestigd.
De Benelux markt gaat hier ook van profiteren want er zullen flinke investeringen gedaan worden, o.a. in vertaling en aanpassingen (localisatie) in o.a. het royalty gedeelte.
Biblio3 heeft met deze nieuwe samenwerking opnieuw bewezen zichzelf als een van de grootste software leveranciers voor uitgeverijen te positioneren en als een partij waarmee uitgevers zichzelf op voorsprong kunnen zetten in de digitale transformatie.

Daarnaast heeft Biblio3 voor het 4e jaar op rij de BIC “Supply Chain Excellence Award” gewonnen.
Voor de Benelux blijft Bizon Software de exclusieve distributeur van Biblio3, software voor uitgeverijen. Biblio3 is ontwikkeld door Virtusales UK.

Biblio3 is partner van inct. U kunt Biblio3 ontmoeten op het uitgeverscongres van inct: inct.formatie