inct.formatie: Wat moet je als uitgever met het delen van content?

inct.formatie: Wat moet je als uitgever met het delen van content?
Informatie delen is de gewoonste zaak van de wereld op social media, het delen van content is er net zo vanzelfsprekend. Wat betekent dat voor uitgevers?

Carolien Vader is een expert als het gaat om contentmarketing, social media en contentcreatie. als geen ander kan zij uitgevers vertellen wat de content en social media kan betekenen. Zij zal in haar lezing op inct.formatie 2015 dan ook ingaan op de vraag waarom mensen content willen delen en wat je daar als uitgever mee kunt doen. Want dat er kansen zijn, dat moge duidelijk zijn...

Carolien Vader is expert op het gebied van uitgeven en contentstrategie. Ze kan als bladenmaker en social media expert de vertaalslag maken naar een nieuwe en sociale manier van communiceren. Ze adviseert (media)merken over de transitie van traditionele media naar online en social media, het ontwikkelen en uitrollen van een contentstrategie, hoe ze hun identiteit kunnen versterken, hun formule kunnen vertalen in een dynamisch medialandschap en aan kunnen passen aan de verwachtingen van een veranderende consument.
Carolien heeft aan de wieg gestaan van tijdschriften als Buitenleven en Wendy en adviseerde o.a. bij Esta en Jan en de bladen van de ANWB. Zij begeleid verschillende bedrijven op het gebied van contentstrategie en social media.

MEER INFORMATIE & AANMELDEN