Mofibo presenteert zich aan het Nederlandse boekenvak

Mofibo presenteert zich aan het Nederlandse boekenvak
Het digitale lezen bevindt zich in Nederland op een paar procent: voor velen het bewijs dat eBooks nog niet doorgebroken zijn. Mofibo wist in thuisland Denemarken een vergelijkbare situatie om te buigen naar bijna 20%. Is Moifibo de redder van het digitale lezen? We zullen het snel weten, ze komen naar Nederland.

Nathan Hull  is Business Develop Manager voor Mofibo in Europa en verkent de markten waar Mofibo actief wil zijn. Het volgende 'doelwit' is Nederland. Nathan Hull ziet de overeenkomsten met de Deense markt en is er van overtuigd dat eBooks in Nederland eenzelfde vlucht kunnen nemen als in Denemarken.

Op inct.formatie 2015 komt Nathan Hull meer vertellen over de lancering van Mofibo, maar ook over de visie die het bedrijf heeft op digitaal lezen en waarom Nederland ook flink kan groeien als het gaat om eBooks.
Tipje van de sluier: Hull denkt niet dat eBooks kanibaliseren, maar juist nieuwe lezers aantrekken...

Kortom: voor iedereen die zich bezighoudt met eBooks en digitaal lezen, een must om naar Hull te komen luisteren. Hij zal ook reageren op het verhaal van Mathijs Suidman van CB dat eerder op de dag gepland staat

MEER INFORMATIE & AANMELDEN