Programma inct.formatie definitief

Programma inct.formatie definitief
Het programma voor inct.formatie, het congres voor uitgevers over trends in publishing, is helemaal rond. Met de toevoeging van de exclusieve presentatie van Mofibo en de invulling van de laatste sessies staat het event als een huis.

De laatste sessies in het parallelprogramma zijn ingevuld: Christian Clerx van Cityzapper komt vertellen over hoe zij hun stadsgidsen al jaar en dag succesvol online uitgeven, Vincent Bendeler van Eventoplanner, laat zien hoe mobile een rol speelt in het verbeteren van de customer life cycle, ook bij uitgevers, en Arjan Siereveld van SP Abonneeservice en Ronald Zanoli van incassobureau Plaggemars leggen uit hoe je om kunt gaan met wanbetalers.

Kers op de taart
Heel trots zijn wij op de toezegging van het Deense eboek-platform Mofibo om hun eerste formele presentatie te komen geven op ons congres.
Mofibo staat op het punt om gelanceerd te worden in Nederland en Nathan Hull, manager voor Europa bij Mofibo, komt vertellen hoe Mofibo in thuisland Denemarken de markt voor digitaal lezen van 3% naar 17% wist op te stuwen en wat de visie achter Mofibo is en hoe zij denken ook in Nederland een vergelijkbaar succes te zullen realiseren. Voer voor iedereen die interesse heeft in ebooks en digitaal lezen.

Meer info & aanmelden