Voetbal International gaat coverwissels testen

Voetbal International gaat coverwissels testen


Hoofdredacteur Tom van Hulsen: ‘Het is een test, we bekijken per week of en waar we een coverwissel gaan toepassen. We zijn benieuwd hoe in het algemeen de reacties zullen zijn, waarbij een volgende concrete stap zou kunnen zijn dat abonnees hun voorkeur voor een cover van een bepaalde club gaan aangeven. Dankzij medewerking van onze drukker en distributeur is dat niet al te ingewikkeld meer en kunnen we die stappen zetten. Voor ons als hoofdredactie is het belangrijk dat de journalistieke onafhankelijkheid gewaarborgd blijft. En vanzelfsprekend, lezers bieden we alleen de cover van zijn of haar voorkeur als er die week een nieuwswaardig artikel over die club in ons blad staat’.

Los van de coverwissel-test kondigt Voetbal International twee speciale edities aan. Enkele dagen nadat de titelstrijd is beslist ligt er een luxe, 196 pagina’s tellende fotospecial rondom het kampioenschap van de Eredivisie in de winkels, waarna half mei een glossy magazine verschijnt over de Champions League-winst van Ajax in 1995. Op 24 mei is het twintig jaar geleden dat Louis van Gaal de Amsterdammers naar de winst van de Cup leidde.

Uitgever Robert van den Ham komt op 22 april a.s. op inct.formatie meer vertellen over de plannen en ontwikkelingen rondom VI
 


Kom naar inct.formatie

Het uitgeefcongres van Nederland

Meer dan 20 sprekers over trends & ontwikkelingen


Meer info & aanmelden