Mijnbestseller.nl in zee met zeven nieuwe publishing partners

Mijnbestseller.nl in zee met zeven nieuwe publishing partners


Peter Paul van Bekkum, oprichter van Mijnbestseller.nl: "Deze vorm van samenwerking is nieuw in de snel veranderende boekenwereld en is inmiddels een trend. We bundelen in deze samenwerking optimaal onze krachten, onze partners met hun specifieke doelgroepen en bereik, Mijnbestseller.nl met haar unieke publicatieplatform, printing- en distributiemogelijkheden."

Mijnbestseller.nl zet zich met haar partners in om het lezen, schrijven en ondernemerschap in Nederland te stimuleren door schrijvers de kans te geven hun boeken op een professionele wijze te publiceren. In een eerder stadium ging Mijnbestseller.nl samenwerkingsverbanden aan met MediaGroep Limburg, de boekhandels Paagman, Plantage Benissimo en Plantage Vermeer en met Gedichten.nl.

"De nieuwe partnerships geven verdere invulling aan onze strategie", aldus Peter Paul, "stuk voor stuk zijn het A-merken waar een hecht en snel groeiend publiek zich thuis voelt". Hij vervolgt: "Op hele korte termijn volgen meerdere partnerships met aansprekende namen, waaronder uitgevers, boekhandels en online partijen".

De schrijver - van amateur tot professional - wordt compleet ondersteund door het publicatieplatform en het kan de schrijver hoge royalties opleveren. Het publiceren van boeken kan in enkele eenvoudige stappen. De boeken worden on demand geproduceerd, er worden geen voorraden aangelegd waardoor het milieu wordt gespaard. De schrijvers krijgen een scala aan promotiemogelijkheden voorgeschoteld, onder andere: een eigen website, persberichten op maat, automatische links met social media zoals Facebook, Hyves en LinkedIn, integratie met Twitter en visitekaartjes. Het platform is volledig gekoppeld aan het Centraal Boekhuis voor verkoop via de boekhandel.

Over Mijnbestseller.nl
Mijnbestseller.nl, een nieuw online self publishing concept, stelt elke schrijver in staat zijn eigen boek te publiceren en te promoten. Het kan kosteloos en kan de auteur ongekend hoge royalties opleveren. Mijnbestseller.nl ondersteunt schrijvers bij het publiceren, promoten en verkopen van hun boeken. Gewerkt wordt via printing on demand, waardoor er geen sprake is van voorraad en dus duurzaam wordt geproduceerd. Mijnbestseller.nl biedt tevens partijen in Nederland de mogelijkheid om haar software als private label af te nemen. De private label partij beschikt dan over alle functionaliteit van Mijnbestseller.nl in de opmaak en kleurstelling van de partij zelf.

Over de partners
Young-adults.nl (www.young-adults.nl) richt zich op de lezer en schrijver van young adults. Naast het uitgeven van boeken richt y-a zich op het recenseren van Young adults boeken en films.

1001gedichten.nl (www.1001gedichten.nl) is de plek voor dichters: om online gedichten te uploaden en gedichten van anderen te lezen.

Bookaholics.nl (www.bookaholics.nl) richt zich op vrouwen in de leeftijd van "ongeveertiger". Op de site zijn interviews, boekrecensies, prijsvragen en tips te vinden.

MagicTales.nl (www.magictales.nl) is de website voor iedereen die geïnteresseerd is in magie. Boeken worden behandeld voor mensen die geloven dat er meer is tussen hemel en aarde.

VrouwenThrillers.nl (www.vrouwenthrillers.nl) is de site in Nederland voor spannende boeken, de site staat bol van recensies en acties. VrouwenThrillers is ondere andere uitgever van de "Quillerz" boekenreeks.

Bizzreports.com (www.bizzreports.com) is een nieuwe site waar het bedrijfsleven snel, efficiënt en tegen lage kosten rapporten, readers, manual, syllabi, jaarverslagen, etc kan uploaden en bestellen.

iUs (www.iusius.nl) is een nieuwe site die zich in eerste instantie richt op juridische boeken, uitgegeven door onder andere advocaten, notarissen en juridische docenten. Daarnaast komt iUs met een eigen juridische boekenreeks, gebaseerd op onder andere wettenbundels.